Hvorfor samaritter

Hvorfor samaritter
Hvis du skal arrangere en koncert, et sports stævne, eller noget helt andet hvor mange mennesker samles, eller hvor der kan være forhøjet risiko for skader, er det en god idé at have førstehjælpere til stede.

Vores samaritter forholder sig synlige men diskrete, dette gør at patienter hurtigt kan finde vej til hjælpen, imens vi ikke tager opmærksomheden fra arrangementet.

Hvis der er særlige risikoområder ved et arrangement, f.eks. foran scenen til en stor koncert, vil der være mulighed for at få et fremskudt hold samaritter til at stå klar i dette område.

Alle vores samaritter har tavshedspligt, hvilket betyder at vi ikke videregiver oplysninger om patienter eller andre følsomme oplysninger til andre.
Som arrangør, vil du dog få mulighed for at se en opgørelse over skader, på den faktura vi tilsender dig efterfølgende.

Hvad gør samaritterne
Samaritterne er førstehjælpere, som er synligt markeret med uniformer. Vi står standby, til hvis der skulle blive brug for hjælp.
Når du har bestilt samaritter, stiller vi med et aftalt antal samaritter og en passende mængde udstyr, i forhold til vagtens type og størrelse.

Samaritterne er blandt andet uddannet til at tage sig af sår, skader på legemet, pludseligt opstået sygdom, observation, hjertestop og at give psykisk førstehjælp til såvel patienter som pårørende og tilskuere.

Samaritterne er blandt meget andet, også uddannet til at bruge ilt og AED'ere (hjertestartere), som vi altid medbringer på vagter og når vi rykker ud til skadesteder.
 

Connection timed out